Like en follow ons

Word jij onze nieuwe sponsor?

De Agrarische Dagen worden dit jaar voor de 62ste keer georganiseerd! Inmiddels zijn deze dagen uitgegroeid tot het drukstbezochte evenement van Franeker en omgeving. Met het uitgebreide aanbod trekken we een gevarieerd publiek: van jong tot oud en van toeschouwer tot deelnemer. Een geslaagd event als dit kan niet zonder sponsoren!

In de spotlights

In veel media wordt veelvuldig aandacht gegeven aan de Agrarische Dagen. Bovendien wordt de speciale AD krant huis-aan-huis verspreid in Franeker en omgeving in een oplage van 40.000 exemplaren. Nagenoeg alle inwoners van Franeker en omgeving komen in aanraking met het evenement. Door de Agrarische Dagen te sponsoren lift je hier fantastisch op mee! Jouw bedrijf komt herhaaldelijk en op een positieve manier bij alle doelgroepen onder de aandacht.

Sponsormogelijkheden op maat

Op het gebied van sponsoring zijn er allerlei opties. Om het voor jou als ondernemer makkelijk te maken hebben we 5 sponsorpakketten samengesteld. Van all-in Platinum Sponsor tot Koper Sponsor: hoe uitgebreider jouw pakket, hoe meer je bedrijf zichtbaar is op het evenement en in allerlei media-uitingen. Je kiest het sponsorpakket die het beste bij je past, zodat je ook de exposure krijgt die het beste bij jouw bedrijf past. Download hier het overzicht met sponsorpakketten

Ja, ik word sponsor!

Heb je interesse in sponsoring? Mail je contactgegevens naar info@agrarischedagen.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.  

Vrijwillige bijdrage

Wil je een vrijwillige bijdrage leveren? Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Word lid van de Club van 100

Meer info? Wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden? Of heb je leuke ideeën? Neem vrijblijvend contact met ons op