Like en follow ons
22
sep

Druk bezochte donderdag

De woensdag en donderdag zijn alweer voorbij en dat betekent dat we alweer aan de derde dag van de Agrarische Dagen zijn begonnen. Gisterochtend zijn we gestart met de sportdag waar diverse scholen aan mee deden. De watertoren was open voor bezichtiging en we waren overdonderd door alle belangstelling.

Met meer dan 25 deelnemers was de viswedstrijd ook dit jaar weer een fantastisch evenement. Vanochtend in de evaluatie van donderdag hoorden we dat het beter “bijt” op de Ypeysingel (vorig jaar was de viswedstrijd op de Spaarbankstraat).

Ook een groot succes was de Franeker Frouwen Fair, we kregen via Facebook al meerdere complimenten en de eerste aanmeldingen voor volgend jaar staan alweer op papier. Chapeau voor de dames die dit organiseren!

Naast deze activiteiten waren er ook nog de Franeker Ronde, de Auto – Motorpuzzeltocht en de AD Nachtkaatspartij. Bij het kaatsen ging de eerste prijs bij de mannen naar v.l.n.r. Ludwig Seerden, Anne Wind en Jeroen Miedema.

Bij de vrouwen was de eerste prijs voor v.l.n.r. Aafke van der Pol, Fenna Kramer, Agnes Engelsma.

Als afsluiter was er op de Breedeplaats een prachtig concert waar Advendo met medewerking van Elske DeWall en Syb van der Ploeg een spetterende show neer wist zetten. Door het prachtige weer was het ontzettend druk en de eerste ideeën voor volgend jaar werden na de tijd al uitgewisseld. Wordt vervolgd!