Like en follow ons

Club van 100

Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd!

Dankzij de steun van velen kan de stichting Agrarische Dagen alle activiteiten organiseren. De stichting heeft vrienden die op allerlei manieren vrijwillig een bijdrage leveren aan de jaarlijkse festiviteiten. Soms in fysieke zin en soms met een financiële bijdrage. Beide vormen van steun kunnen we niet missen, want samen staan we sterk voor het realiseren van een geweldig feest!

Support van bedrijven & personen
Bij de naam Club van Honderd denk je misschien dat het om een selecte club gaat, maar niets is minder waar. Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd is ons motto! De Club van Honderd bestaat uit bedrijven, personen en oud-inwoners van Franeker en omgeving die elk jaar voor de organisatie van de Agrarische Dagen €100 beschikbaar stellen. Zij vervullen hiermee een actieve rol in het maatschappelijk leven in de regio.

Voor het goede doel
Het geld wordt natuurlijk goed besteed! Denk aan een onkostenvergoeding voor de hekkenploeg, beter bekend als de Boumaploeg. Maar ook advertentiekosten, verzekeringen en vele andere zaken die betaald moeten worden.

Dit krijg je ervoor
Voor jouw steun krijg je natuurlijk iets terug! Zo wordt ieder lid (indien gewenst):

  • Vermeld in de speciale Club van 100 advertentie in de AD krant met een oplage van 40.000 exemplaren
  • Vermelding op het LED scherm onder de tent op de Breedeplaats
  • En natuurlijk op deze website samen met alle andere vrienden

Als lid van de Club van 100 ontvang je een uitnodiging om de spectaculaire opening bij te wonen. In het voorjaar is er voor de leden een speciale thema avond. Een mooie gelegenheid om te netwerken met de andere vrienden van de Club van 100.

Meld je nu aan bij de Club van 100
Wij hopen van harte dat we ook jou als vriend van de stichting Agrarische Dagen mogen begroeten.
Mail naar secretariaat@agrarischedagen.nl om je aan te melden. Alvast bedankt namens ons allemaal!